přeskočit k navigaci »

úvod » Články » Tisková zpráva » ANNA KK provede neziskový sektor transformací

ANNA KK provede neziskový sektor transformací

24.01.2013

24.01.2013 zařazeno v kategorii: Tisková zpráva | autor: test autor |

 

Dne 9. února 2013 proběhne další volební Valná hromada členů Asociace nevládních neziskových aktivit, o. s. (ANNA KK). Setkání členů se bude tradičně konat v budově A Karlovarského kraje, zasedací místnosti 218. Součástí valné hromady bude vzdělávací seminář na téma Jak se transformovat. Jedná se o téma velmi aktuální, jelikož neziskové organizace stojí před rozhodnutím, jak postupovat v souvislosti s legislativními změnami a novým Občanským zákoníkem, který vstoupí v platnost 1. 1. 2014. Seminář povede JUDr. Lenka Deverová, která po skončení semináře bude odpovídat na konkrétní dotazy zástupců NNO v fungujících v Karlovarském kraji.



Na Valné hromadě proběhne volba do orgánů ANNA KK, tj. Rady a Revizní komise.  Kandidáti mohou být nominováni písemně, kandidátky mohou zasílat na adresu info@annakk.cz do 31. 1. 2013

„Nově zvolená Rada ANNA KK si zvolí na svém prvním zasedání předsedu, který je statutárním zástupcem organizace. Dalším úkolem bude sepsat návrhy na konkrétní činnost organizace v roce 2013, které by měly vést k jedinému cíli, a to k praktické a účelné pomoci neziskového, nevládního sektoru v Karlovarském kraji tak, aby ANNA KK naplňovala jako zastřešující organizace své poslání „Podporujeme nestátní neziskové organizace a prosazujeme jejich zájmy tak, aby mohly poskytovat kvalitní služby veřejnosti“ řekla Hana Šnajdrová, místopředsedkyně ANNA KK, o. s.

ANNA KK, o. s. je organizace, která vznikla na podporu neziskového sektoru v Karlovarském kraji. Je podporována Karlovarským krajem.  „Karlovarský kraj podepsal se zástupci neziskovek Smlouvu o spolupráci, kterou rozhodně nechce brát jako formalitu. Podpora občanských aktivit si zaslouží naši plnou pozornost, kterou jim i nadále chceme poskytovat. Velice si vážím všech aktivních lidí, kteří se podílejí na rozvoji občanské společnosti. Poskytováním služeb a organizováním aktivit nám pomáhají se zlepšováním životních podmínek občanů Karlovarského kraje“ uvedl Bc. Miloslav Čermák, náměstek hejtmana Karlovarského kraje pro neziskový sektor.


Zpracovala Hana Šnajdrová
Kontakt: info@annakk.cz, 776204962

 

« další články z kategorie: Tisková zpráva

« zpět na seznam článků

 
 
ANNAKK

ANNAKK
tel.: +420 776 204 962
email: info@annakk.cz

 

TOPlist