přeskočit k navigaci »

úvod » Články » Mohlo by Vás zajímat » Nabídka zahraničního pobytu na Slovensku

Nabídka zahraničního pobytu na Slovensku

20.05.2014

20.05.2014 zařazeno v kategorii: Mohlo by Vás zajímat | autor: test autor |

 

Místo:             Podhájská

Termín:           24.8. – 31.8.2014

Cena:              5.000Kč

 

Podhájská - proslulé termální koupel, které mají blahodárné účinky pro lidi trpící záněty horních cest dýchacích, průduškami, koupele působí blahodárně i při doléčování zlomenin, na revmatismus, cévní choroby, bolesti kloubů, páteře, kožní onemocnění a další. V případě ošklivého počasí jsou zde i kryté římské lázně, které mají stejnou termální vodu, jejichž součástí jsou i další lázeňské procedury jako např. masáže, 5 druhů sauny, Kleopatřina koupel.

 

V pensionu Quadro jsou k dispozici dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, televizorem, barem a wifi připojením, na chodbě je k dispozici varná konvice. Pokoje v prvním patře mají vlastní balkónek s venkovním posezením, pokoje v přízemí mají také venkovní posezení.

 

Stravování (snídaně) je podáváno ve společné jídelně od 7:30 do 9:30 hod . Tato místnost je vybavena i malou kuchyňkou, která by byla přítomným k dispozici v případě, že by si chtěli připravit nějaké jídlo a současně bude využívána jako společenská místnost.

 

V areálu venkovního koupaliště s pěti bazény s termální vodou je také široká nabídka bufetů, kde se dá zajistit menu za 3 až 4  Eura.

 

V rámci pobytu se uskuteční jeden nebo dva  zájezdy do okolí Podhajské, což je zahrnuto do ceny pobytu, stejně jako 5 celodenních vstupů do termálních koupelí. Během pobytu se dále uskuteční společenský večer s grilováním prasátka a ochutnávkou vína, který je zahrnut do ceny pobytu.

 

V PŘÍPADĚ ZÁJMU

volejte

353 226 511, 603 265 875

pište

kancelar.tyflocentrum@seznam.cz

 

Soubory ke stažení

leták (343.5 KB, doc)

 
 

« další články z kategorie: Mohlo by Vás zajímat

« zpět na seznam článků

 
 
ANNAKK

ANNAKK
tel.: +420 776 204 962
email: info@annakk.cz

 

TOPlist