přeskočit k navigaci »

úvod » Články » Zavěry pracovní skupiny NNO » Nominace do tzv. ostatních OP

Nominace do tzv. ostatních OP

28.02.2013

28.02.2013 zařazeno v kategorii: Zavěry pracovní skupiny NNO | autor: test autor |

 

M. Berdychová: Do 25. 2. 2013 došlo 39 nominací od 13 sítí, dnes na jednání přinesli další nominace p. Kubový a p. Pavlásek s tím, že je včera avizovali. Veškeré podklady k nominacím (CV, motivace a doporučující dopis) jsou roztříděny v elektronické podobě do složek k jednotlivým programům a jsou členům PS k nahlédnutí. Zkušenosti z prvních 8 programů však ukazují, že je možno uplatnit postupně všechny nominované, měli bychom proto vybrat jen tzv. koordinátora, který bude členem ŘO a zajistí další vzájemnou komunikaci a koordinace postupu NNO. Není proto důležité stanovovat další pořadí, s výjimkou PRV je všude cca 5 osob, proto bychom u PRV měli vybrat vedle hlavního koordinátora také alternáta.

 

Účastníci vyslovili s tímto postupem souhlas, z následné diskuse byli stanoveni tito koordinátoři k jednotlivým OP (podrobná tabulka nominací je přílohou tohoto zápisu) :

 

Šplíchalová Kl. (CE), Hron J. (ČR/Rak.), Zadražil J. (ČR/SR), Eichler J. (ČR/Sas.), Šnajdrová H. (ČR/Bav.), Hubálková D. (ČR/Pol.), Haška P. (Mezireg.sp.) Vencovská M. (PRV) + alternát Polívka M. (PRV).

 

Není jasné, zda program LEADER bude pouze při PRV nebo i u jiných OP - M. Berdychová toto ověří na MZE. Pro program Rybářství není třeba pořadí či koordinátora stanovovat, člen PS NNO Čs. Rybářský svaz sdělil, že jsou v přímém kontaktu s MZE, nominace z jiných organizací nepřicházejí v úvahu

 

Do e-mailové korespondence by se měli opět zapojit všichni nominovaní. M. Berdychová doplní tabulku  e-mailovými adresami a rozešle je zvoleným koordinátorům

 

« další články z kategorie: Zavěry pracovní skupiny NNO

« zpět na seznam článků

 
 
ANNAKK

ANNAKK
tel.: +420 776 204 962
email: info@annakk.cz

 

TOPlist